For trafikkskoler

Trafikklærere kan bruke Nettlappen som en effektiv hjelp og ressurs i trafikkopplæringen. Med Nettlappen har du et komplett hjelpemiddel både i bilen og i klasserommet.

Bli forhandler

KodekortDe fleste elever har behov for teoriopplæring, uansett om det bare er for en uke eller flere måneder. Din trafikkskole kan tilby våre tjenester til deres elever ved å selge kodekort som gir tilgang til våre tjenester. 

Kontakt oss og bestill verdikort.

Elevkort

Sentralt i systemet er det unike Elevkortet i sammenheng med de nettbaserte kursene. Alle gjennomgåtte temaer blir automatisk krysset av som "gjennomført" i Elevkortet, og alle øvelser i øvelseskjøringen kan registreres. På denne måten kan både elev, lærer og ledsager følge fremdriften i Elevkortet.

Trafikklæreren kan også registrere gjennomgåtte kjøreøvelser i sine elevers Elevkort, og eleven kan selv se hva trafikklæreren har registrert på sitt Elevkort.

Registrér deg som trafikklærer

Er du trafikklærer kan du registrere deg her. Da får du mulighet til å kunne registrere kjøreøvelser i dine elevers Elevkort på nettlappen.no.

Når du fyller ut skjemaet sendes en forespørsel til Nettlappen som må godkjenne og bekrefte deg som trafikklærer. NB! Gjelder kun registrering av ny bruker: 

Registrere